Ενυδατική-Αντηλιακή κρέμα προσώπου (κατάλληλη για όλη τη διάρκεια του έτους)  με υψηλό  δείκτη προστασίας (SPF) 40 και προστασία UVA  

Περιέχει:

Έναν συνδυασμό ειδικά μελετημένων αντηλιακών φίλτρων, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA και UVB).

Βιταμίνη Ε, ενισχυμένη προστασία έναντι των ελεύθερων ριζών (αντιοξειδωτική δράση).

Unicontrozon BG-49, υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα συστατικών για αντιοξειδωτική δράση και προστασία του δέρματος από την μόλυνση που προκαλείται   από την τρύπα του όζοντος.

Unitamuron H-22,  ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριτών φυτικής προέλευσης   με πολλαπλή δράση.  Προσφέρει στην επιδερμίδα μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση καταπληκτική απαλότητα και βελούδινη υφή.

Unimoist U-125,  προσδίδει στην επιδερμίδα μεγάλης διάρκειας  ενυδάτωση, ελαστικότητα και ταυτόχρονα νεανική όψη.

Προσφέρει:

  • Βαθειά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.
  • Υψηλή προστασία από την UVA-UVB ακτινοβολία.
  • Αντιοξειδωτική δράση.
  • Προστασία του δέρματος από την μόλυνση που προκαλείται από την τρύπα του όζοντος.
  • Μη λιπαρή υφή.
  • Μεταξένια αίσθηση.

Περιοχή Εφαρμογής: Πρόσωπο,  λαιμός και ντεκολτέ

Χρήση σε παιδιά άνω των τριών ετών

50 ml

Η Silken face day cream προσφέρει διαρκή  και  σταθερή  προστασία, χάρη   στην  εξαιρετική ανθεκτικότητα της   στο  νερό  και τον  ιδρώτα. Είναι  υποαλλεργική  και  εύκολη στη  χρήση. Έχει ελαφριά,  μη λιπαρή  υφή, απλώνεται εύκολα  και διεισδύει  άμεσα στην επιδερμίδα, κάτι που κάνει  την εφαρμογή πολύ ευχάριστη.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε ομοιόμορφα την Silken face day cream στο πρόσωπο και το λαιμό,   πριν από την έκθεση στον ήλιο. Δε συνίσταται η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ακόμα και με τη χρήση του αντηλιακού. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδίως μετά το μπάνιο. Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 12.00 και 16.00. Τα ηλιακά εγκαύματα μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Ένα καλό αντηλιακό πρέπει να προστατεύει τόσο από την UVA όσο και από τη UVB υπεριώδη ακτινοβολία. Ο παράγοντας αντηλιακής  προστασίας ή SPF (Sun Protection Factor) είναι ο πιο σπουδαίος δείκτης που πρέπει να αναζητείται. Ο δείκτης αυτός αντιπροσωπεύει τον βαθμό προστασίας που προσφέρει το προϊόν βασικά έναντι της UVB ακτινοβολίας. Όσο πιο ανοιχτό είναι το δέρμα μας τόσο πιο μεγάλος SPF απαιτείται για την αποτελεσματική του προστασία. Η προστασία από την UVA που παρέχουν τα αντηλιακά προϊόντα ορίζεται με αστέρια. Ο συμβολισμός αυτός κυμαίνεται από ένα αστέρι για αυτά που ασκούν ήπια μέχρι τέσσερα αστέρια για αυτά που ασκούν μέγιστη προστασία έναντι της UVA ακτινοβολίας.

Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Το αντηλιακό που θα σας προστατεύσει πραγματικά, πρέπει να περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες, καθώς και ενυδατικά συστατικά.

Ακολουθεί πίνακας με τους διαθέσιμους δείκτες και τα διαφορετικά επίπεδα προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα αντηλιακό, βάσει του δείκτη SPF*:

 ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (SPF)  ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
6 ως 10 Χαμηλό
15 ως 25 Μεσαίο
30 ως 50 Υψηλό
50+ Πολύ υψηλό

 

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι ο δείκτης 50 μπλοκάρει τις ακτίνες μόνο κατά 1% περισσότερο (98%) έναντι του δείκτη 30 (97%).